fbpx

Flutura Bajrami

Team Leader

Flutura është një shembull natyral se si një punëtore e re di t’i shfrytëzojë resurset e ofruara nga kompania për tu ngritur profesionalisht në mënyrë organike. Flutura është pjesë e kompanisë që nga viti 2014, së pari si Ofruese e Zgjidhjeve për QuickBooks e më pasë edhe si trajnere për paketen e QuickBooks. Tani është vajza e cila koordinon një ekip prej 6 personave në implementimin e projekteve, mbështetjen ndaj klientëve si dhe në të njejtën kohë vazhdon t’i udhëheq trajnimet në QuickBooks.