fbpx

Mimport

mImportet kalkulon taksat doganore, akcizen si dhe çdo kosto përcjellëse për importimin e stoqeve si dhe bën alokimin e tyre në secilin artikull veçmas sipas % apo vlerës së stokut bazuar në çmimin e blerjes. Sinkronizim automatik me QuickBooks si dhe në harmoni të plotë me legjislacionin tatimor në Kosovë dhe Shqipëri.