fbpx

Quickbooks Desktop

QuickBooks është një paketë softuerike për kontabilitet e zhvilluar dhe tregtuar nga Intuiti. Intuiti është një kompani amerikane e cila ka filluar punën fillimisht për menaxhimin e financave individuale, ndërsa sot produktet e QuickBooks janë të orientuara kryesisht drejtë bizneseve të vogla dhe të mesme. Në vitin 2005, QuickBooks kishte 74% të tregut amerikan ndërsa në vitin 2008 kjo shifër është rritur në 94.2%. Pjesë e QuickBooks janë më shumë ...më shumë

Quickbooks Online

QUICKBOOKS ONLINE është një produkt tjetër i INTUIT, i cili shërben për menaxhimin e kontabilitetit të biznesit tuaj dhe mund t’i qaseni përmes çdo pajisje, kurdo dhe kudo. Ky produkt tashmë ka 4.3 milion klientë në gjithë botën dhe numri i tyre vazhdimisht është në rritje. QuickBooks Online ofron një vlerë të jashtëzakonshme për bizneset e vogla dhe të mesme, duke filluar nga përshtatshmëria e qasjës e deri tek siguria ...më shumë

mPOS

ZGJIDHJE PËR DYQANE, SUPERMARKETE, BARE, KAFETERI apo RESTORANTE mPOS është sistem “Multi-terminal”- i përshtshëm për dyqane, markete, bare, kafeteri dhe restorante,duke filluar nga një pikë me nje arkë, deri tek rrjetet e mëdha me disa pika dhe disa arka. Procesi i faturimit, marrjes së porosive, menaxhimit të tavolinave bëhet më i shpejtë përmes mPOS. INTEGRIMET ME HARDUARE mPOS operon me çdo pajisje touch screen, qoftë kompjuter POS apo tabletë. Eshtë ...më shumë