fbpx

mPOS

ZGJIDHJE PËR DYQANE, SUPERMARKETE, BARE, KAFETERI apo RESTORANTE

mPOS është sistem “Multi-terminal”- i përshtshëm për dyqane, markete, bare, kafeteri dhe restorante,duke filluar nga një pikë me nje arkë, deri tek rrjetet e mëdha me disa pika dhe disa arka.

Procesi i faturimit, marrjes së porosive, menaxhimit të tavolinave bëhet më i shpejtë përmes mPOS.

INTEGRIMET ME HARDUARE

mPOS operon me çdo pajisje touch screen, qoftë kompjuter POS apo tabletë. Eshtë i ndërtuar që të integrohet me të gjithë pajisjet moderne përfshi arkat fiskale dhe peshore rrjeti. Mundëson printim të porosive apo tiketave deri në 6 printer të ndryshëm. Nivele të qasjes sipas roleve.

 INTEGRIMET ME SOFTUER

mPOS është plotësisht i integruar me sistemin financiar QuickBooks, në të gjitha edicionet. mPOS BAZA mundëson kontrollimin e dyqaneve të ndryshme nga zona të ndryshme dhe integron transaksionet nga çdo pike shitëse me QuickBooks në kohë reale.

FUNKSIONALITETET

Multi-Payment – Pagesa të përziera për një blerje  – para të gatshme, kartertelë bankare, kupon dhe metoda tjera.

Menaxhim i rezervimeve,

Funksione për të menaxhuar vauçer, kupona, happy hour, oferta promocionale, meny etj,

Pagesa të pjesëshme dhe përcjellje e balancës për klientë,

Zbritje për produkt, klientë dhe në total të shitjes,

Kthim shitjeje,

Atributet të cilat mundësojnë vendosjen e karakteristikave te produktit, si ngjyra, madhësia etj,

Krijo, kombino dhe shit pako të ndryshme të artikujve dhe përcjelli transakcionet si të veçantë,

Numër të pa limituar të kategorive dhe nënkategorive,

Multi depo me sasi minimale dhe maksimale të produktit,

Lëvizje e stokut prej depos në depo,

Lëvizje e porosisë nga një tavolinë në një tjetër dhe bashkim i dy tavolinave në një porosi,

Pagesa individuale për një porosi të përbashkët,

Dërgim i porosisë në ekran të kuzhinës dhe shumë mundësi të tjera.

RAPORTET

Performanca e arkatarëve

Klientët

Financiare

Stoqet dhe

Shitjet