fbpx

Quickbooks Online

QUICKBOOKS ONLINE është një produkt tjetër i INTUIT, i cili shërben për menaxhimin e kontabilitetit të biznesit tuaj dhe mund t’i qaseni përmes çdo pajisje, kurdo dhe kudo. Ky produkt tashmë ka 4.3 milion klientë në gjithë botën dhe numri i tyre vazhdimisht është në rritje. QuickBooks Online ofron një vlerë të jashtëzakonshme për bizneset e vogla dhe të mesme, duke filluar nga përshtatshmëria e qasjës e deri tek siguria e të dhënave, që e bën të jetë zgjedhje ideale për menaxhimin e kontabilitetit në baza ditore. Provoje vet duke klikuar në: QuickBooks Online test drive

QuickBooks Online ju lejon të organizoni financat e biznesit tuaj të gjitha në një vend, që të mund të gjeni shpejtë atë që keni nevojë kudo që jeni, vetëm me një lidhje interneti, sepse pa marrë parasysh ku ju dërgon biznesi juaj, QuickBooks Online është gjithmonë me ju.

 

Edicionet e QuickBooks Online janë:

  • Simple Start
  • Essentials
  • Plus