fbpx

Mbrojtja e të dhënave është tashmë një prioritet kryesor

Përveç përpjekjeve të vazhdueshme të brendshme për të përmirësuar praktikat tona të sigurisë kibernetike, menduam se ishte më mirë ta përmirësonim këtë punë përmes përfundimit të trajnimit ISO/IEC 27001:2022.

Pas përfundimit të suksesshëm të javës së kaluar të trajnimit bazë për sisteme të përmirësuara të menaxhimit (ISO 9001:2015), tani jemi të fokusuar në pajisjen e ekipit tonë me njohuritë dhe ekspertizën e nevojshme për të zbatuar praktikat më të mira në #ISMS. Ky udhëtim certifikimi pasqyron përkushtimin tonë për të garantuar siguri si për të dhënat tona ashtu edhe për #informacionet e klientëve tanë të çmuar.

Qëndroni të sintonizuar për përditësime të mëtejshme ndërsa ne përpiqemi të forcojmë mbrojtjen tonë kibernetike dhe të ruajmë standardet më të larta të mbrojtjes së të dhënave.

Ndani këtë lajm:

More Posts

Send Us A Message

Na lini t'ju ofrojmë konsulencë, e përmes saj
të identifikojmë nevojat e biznesit tuaj.