fbpx

Kontabilitet për Kompanitë e TIK-ut, Kreativës dhe Marketingut Digjital

Zgjidhje gjithëpërfshirëse që kombinon teknologjinë me udhëzimet e ekspertëve, ju siguron menaxhim financiar pa gabime.

A keni telashe:

Ne mund t'iu ndihmojmë

Çfarë do të përfitoni

Përmes këshillave tona biznesi juaj rritet, fuqizohet dhe standardizohet në treg.

Kontabiltet & llogarimbajtje

Kontabiliteti të projekteve

Kalkulim i pagave

Këshilla tatimore

Raportim menaxherial

Partneritetet

Përse Cloud Accounting është e ardhmja

Kontabiliteti Tradicional

Kontabiliteti tradicional përfshin transferimin fizik të dokumentacionit dhe shtypjen manuale të të dhënave. Kjo kufizon lëvizshmërinë dhe aksesin në informacion financiar në kohë reale, duke rritur potencialin për gabime dhe zgjatje të raportimit.

Kontabiliteti në Cloud

Rezultatet

Partnerët Teknologjik

Si i'a dalim

Nëse jeni një menaxher financiar, një kontabilist apo një sipërmarrës që është gati për të ndryshuar mënyrën e menaxhimit të financave, Cloud Accounting është zgjidhja juaj.

Bisedo me një ekspert

Le të bëjmë një bisedë që të mund të njohim më mirë ju dhe biznesin tuaj. Njohja e sfidave dhe qëllimeve të bizneseve tuaja do të përcaktojë pjesën tjetër.

Marrëveshja e Shërbimit

Pasi të kemi analizuar biznesin tuaj dhe nevojat e tij, ne do të dalim me një plan të personalizuar për t’ju ndihmuar në optimizimin e menaxhimit tuaj financiar dhe për t’ju lehtësuar nga barra e stresit të lidhur me kontabilitetin.

Integrimi

Ne do të sigurojmë që kalimi juaj te Melita&Partners të jetë i shpejtë dhe pa probleme. Zbatimi i versionit të përshtatshëm të QuickBooks për kompaninë tuaj, bartja e bilanceve të hapura, ju trajnoni se si të lëshoni fatura dhe të gjeneroni raporte dhe njohuri.

Mësoni biznesin tuaj

Ne do të kujdesemi për gjithçka, nga regjistrimi i saktë i transaksioneve deri te pajtueshmëria dhe raportimi. Mund të uleni dhe të relaksoheni duke ditur që librat tuaj janë në duar të mira.

Çka e bën Cloud Accounting të veçantë?

Krijuar nga Kontabilistët për Kontabilitetin

250

Kontabilist

Të vetmit ofertues të softuerit QuickBooks në regjion

4

Shtete

Kujt i dedikohet Cloud Accounting?

Bizneset që kërkojnë efikasitet, reduktim të kostoeve dhe një qasje më të mençur ndaj menaxhimit të biznesit.

NVM-të në Kosovë dhe rajon që janë të gatshme për të bërë një hap të madh drejt modernizimit.

Bizneset që synojnë tregun ndërkombëtar.

Ndërmarrësit e rinj.

Zhvillim Softueri

Shërbimet përfshijnë gjurmimin dhe raportimin e shpenzimeve tuaja për zhvillimin e softuerit, kapitalizimin e investimeve të zhvillimit mbi bazën e produktit dhe mbikëqyrjen e aktiviteteve K&Zh, të gjitha duke siguruar respektimin e rreptë të standardeve të kontabilitetit.

Marketing Digjital

Me një kuptim të thellë të ekonomisë së mediave digjitale, duke përfshirë reklamat me kosto për klikim, fushatat e mediave sociale dhe analitikën e faqeve në internet, ne ofrojmë shërbime të kontabilitetit digjital të përshtatur për kompaninë tuaj.

BPO & Call Centers

Fuqizoni operacionet tuaja BPO dhe Call Center, duke u specializuar në kontabilitetin e projekteve. Qasja jonë e përshtatur ofron një sistem raportimi financiar dhe kontrolli që shërben si bazë për menaxhimin e suksesshëm të projektit.

Bisedo me Ekipin Tonë

Mjaftojnë vetëm 60 sekonda për të humbur kontrollin e plotë të financave tuaja, andaj që është e rëndësishme të mbani një qëndrim të kujdesshëm dhe të menaxhoni ato me kujdes për të parandaluar pasojat e mundshme financiare.

Tregime Suksesi

Partneritet që rezultuan në sukses.

Identifikimi i Nevojave

Nga zbatimi tek trajnimi dhe mbështetja e vazhdueshme për ekipin tuaj.

Zgjidhjet

Aplikimi i metodave profesionale dhe më moderne në Cloud.

Rezultatet

Duke tranformuar kontabilitetin digjital klienti ka rritur qarkullimin dhe të hyrat financiare.