fbpx
katër burra gjatë një diskutimi në panel

Tryezë “Outsourcing në Kosovë” e organizuar nga AmCham

Në tryezën e radhës të organizuar nga Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë të titulluar Outsourcing në Kosovë: Eksplorimi i Mundësive të Shumta, në panel morri pjesë Drejtori Ekzekutiv i Melita & Partners, Arben Ymeraga, Zyrtari i Lartë Operativ në Kosbit, Armend Ukshini, dhe Drejtori Ekzekutiv i Prosperoware LLC, Milot Arifi, ndërsa u moderua nga Ardian Hoxha Kryesuesi i Komitetit të Teknologjisë dhe Inovacionit të Odës Amerikane, dhe Drejtor i American School of Kosova.

Ndani këtë lajm:

More Posts

Send Us A Message

Na lini t'ju ofrojmë konsulencë, e përmes saj
të identifikojmë nevojat e biznesit tuaj.