fbpx
grup i njerëzve që marrin pjesë në një panel diskutimi

Java Globale e Ndërmarrësisë

grup i njerëzve që marrin pjesë në një panel diskutimi

Për të tretin vit me radhë ishim Partner të Javes Globale të Ndërmarësisë dhe diskutuam mbi rëndësinë e edukimit financiar. Në panel diskutimi të ftuar ishin:

  • Erëmal Bajrami,Drejtor Gjeneral, KAN SH.P.K.( KFC – Kosovë)
  • Edona Haliti, Bashkëthemeluese CITY INN
  • Vullnet Kusari, CEO Klinika Amerikane dhe Drejtor Menaxhues Terrastone dhe
  • Nita Zeqiri, Drejtore Ekzekutive, Fondacioni Shtatëmbëdhjetë