fbpx

Melita&Partners dhe BBros LLC lidhin partneritet zyrtar

Me kënaqësi ju njoftojmë për partneritetin e ri në mes Melita&Partners dhe BBros LLC në zhvillimin e aplikacioneve dhe ofrimin e zgjidhjeve digjitale.

Qëllimi ynë i përbashkët është që përmes zgjidhjeve inovative, të kombinuara me shërbimet tona më të mira, të kontribuojmë në suksesin e klientëve tanë.

#bettertogether