fbpx

Melita&Partners nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Venture UP

20 Tetor 2020-Prishtinë
Qëllimi i kësaj marrëveshje të bashkëpunimit mes Melita&Partners dhe Venture UP është të krijoj kornizë praktike për zhvillimin e marrëdhënieve të forta mes dy palëve në ofrimin e shërbimeve të trajnimit të specializuar në fushën e kontabilitetit dhe financave të kompjuterizuar përmes QuickBooks nga Melita&Partners ShPK për anëtar/përfitues/student të UP-së dhe kandidat të ndryshëm të Venture UP.