fbpx

Your Partner in Digital Accounting Transformation

Platforma gjithëpërfshirëse për të nis, rrit dhe drejtu biznesin. Ne e bëjmë kontabilitetin digjital më të mirë për të gjithë!

We Speak the Language of the Business

Your Money, Your Future, We’re Here for Both! Learn how to manage your company’s finances the easy way. With hands-on training and a team you can count on, we help your business grow. We give a little extra so you can gain a lot more.

BizSolution

Zgjidhja e Biznesit tuaj

Ne nuk jemi thjeshtë një shërbim; ne jemi partneri juaj në rritje. Nga konfigurimi i teknologjisë deri tek trajnimi i ekipit tuaj me të dhëna të botës reale, ne ju kemi mbuluar. Shërbimi ynë është fleksibil, i projektuar për të përmbushur nevojat unike të industrisë tuaj.

Looking to make accounting easier and better? BizSolution is your answer. We use smart tech and real facts to help you get ahead.

Accounting in the Cloud

If you’re a manager, an accountant, or an entrepreneur in Kosova ready for a new way to handle money, mDA is what you’ve been waiting for. We bring new tech and smart data to make your work easier and better.

Cloud Accounting

CUSTOM SOLUTIONS FOR YOUR BUSINESS

Çoni biznesin tuaj në nivel tjetër!

We analyze your industry and user requirements, install and integrate customized modules, provide hands-on training at your location, and offer ongoing support to ensure a perfect fit for your business.

Zgjidhjet Softuerike

Testimonials

Valued partners, not just clients.

Where numbers make sense

0 +

Happy Clients

0 +

Active Users

0 +

Trained Individuals

0

Countries

Partnerships

Ne i bëjmë llogaritë—andaj ju nuk keni nevojë.

Një ekip ekspertësh të kontabilitetit vendosën ta përkthejnë eksperiencën në shërbim.

Expertise & Diversity

Leader in the field of accounting and digital transformation, financial and operational management.

Innovation and Technology

Duke ofruar zgjidhje inovative të bazuara në cloud dhe që janë në përputhje me tendencat globale.

Adaptability & Flexibility

Shërbimet tona janë të personalizuara për të përmbushur nevojat specifike të klientëve tanë, duke variuar nga NVM në Kosovë deri te korporatat ndërkombëtare.

Consulting & Support

Ne jemi partnerë strategjik në identifikimin dhe adresimin e nevojave të klientëve, Konsulenca jonë bazohet në fakte, eksperiencë dhe metodologji të zgjuara.

Si e bëjmë dallimin

Ne bashkojmë mendjet më të ndritura të kontabilitetit digjital për të sfiduar status quo-në, si një lloj i ri biznesi. Ne kemi në fokus bashkëpunimet dhe inovacionin, andaj ofrojmë rezultate të matshme që nxisin rritje.

Abonohu për të rejat e muajit

Ju lutem, plotësoni formën. Ne duam të mësojmë më shumë rreth jush dhe nevojave tuaja.