fbpx

Zgjidhje të Kontabilitet për Biznese Moderne, Dinamike dhe Diverse

BizSolution isn't just a software solution; it's a strategic partner that deeply understands your business and the industry you operate in.

Challenges we address

Let us help

Çfarë do të përfitoni

Përmes këshillave tona biznesi rritet, fuqizohet dhe standardizohet në treg.

Mësim praktik

Menaxhimin e kohës pa stres

Consulting

Progress in Growth

Jeto gjelbër

Partnerships

Zgjedh eksperiencën tënde të kontabilitetit?

Desktop

Vendimmarrje e Zgjuar

Projektuar për bizneset që kanë prioritet të kenë numrat dhe raportet e tyre financiare në mënyrë të sigurt brenda hapësirës së tyre. Është zgjidhja e personalizuar për kompanitë që vlerësojnë menaxhimin e brendshëm të të dhënave.

Online

Gjithmonë Aktiv

Results

To be a market leader, a partnership based on facts, professionalism and consistency is needed.

Technology Stack

The Way of BizSolution

Dëshironi të rrisni kapacitetet e ekipit përmes trajnimeve, njohurive dhe konsulencës një hap me kohën? BizSolution ju njofton me hapat e parë të rritjes:

Business Needs Assessment

Ne nuk flasim vetëm me ju; ne ju dëgjojmë dhe analizojmë çdo aspekt të biznesit tuaj për të krijuar një zgjidhje që është e përshtatshme.

Automatizimi i Proceseve

From deploying the software to your technology infrastructure to integrating add-on modules like mBooks and mPayroll, we make the entire process as smooth and worry-free as possible for you.

Practical Training

Duke përdor të dhëna nga rasti juaj konkret për të trajnuar ekipin tuaj. Kështu, ata jo vetëm që mësojnë, por edhe aplikojnë njohuritë në praktikë.

Informacione të integruara

Me pako mbështetëse dhe konsulencë, ne i pasurojmë operacionet tuaja të përditshme.

What makes BizSolution special?

Created by Accountants for Accounting
700
Klienta
Të vetmit ofertues të softuerit QuickBooks në regjion.
4
Countries

To whom it is dedicated- BizSolution?

Industritë e gatshme për inovacion dhe rritje.

Businesses that are internationally oriented or that plan to expand operations abroad.

Companies that have a team of accountants and want to improve their performance.

Organizations that are interested in receiving grants or participating in tenders.

Prodhimtarët

Ju mund të menaxhoni inventarin tuaj, të gjurmoni kostot, të automatizoni proceset dhe të thjeshtoni menaxhimin e porosive, duke rritur efikasitetin dhe fitimet.

Ndërtimtarët

Personalizoni raportet, gjurmoni kostot e punës, thjeshtoni faturimin, menaxhoni kontraktorët dhe integrohuni me aplikacionet specifike të ndërtimit.

Ofertuesit Digjital

Përshtatur për bizneset e bazuara në shërbime, gjurmoni kohën dhe shpenzimet e pafaturuara, dërgoni fatura pa mundim dhe siguroni pagesa të sakta me tarifa faturimi të personalizueshme.

Institucionet Edukative

Institucionet arsimore trajtojnë aspekte të ndryshme financiare, duke përfshirë tarifat familjare, furnizimet, listën e pagave dhe shpenzimet e kontraktorit.

Organizatat Jo-Qeveritare

Gjurmimi i thjeshtuar i fondeve të donatorëve, raportimi i automatizuar i pajtueshmërisë dhe raportet e specializuara të donatorëve.

Agro-bizneset

Përcaktoni, analizoni dhe gjurmoni kostot, duke përfshirë kostot e rendimentit, planifikoni përpara për sezonin me informacionin e duhur financiar dhe fitoni fleksibilitet pagese.

Talk To Our Team

It only takes 60 seconds to lose complete control of your finances, so it's important to take a cautious attitude and manage them carefully to prevent potential financial consequences.

Case Studies

Partnerships resulted in success.

Business Needs Assessment

From implementation to training and ongoing support for your team.

Solutions

Application of professional and most modern methods in the Cloud.

Results

By transforming digital accounting, the client has increased turnover and financial income.