fbpx

trajnime sipas industrisë

Përpos trajnimeve në punë, ne ofrojmë edhe trajnime praktike dhe interaktive në klasë sipas plan-programit standard të QuickBooks®. Trajnimet në klasë modelohen sipas industrive të ndryshme si OJQ, prodhues, kompani në bazë të projekteve, kompani ndërtimore, kompani profesionale për shërbime të kontabilitetit, kompani shërbyese si dhe sipas kërkesave specifike të klientit.